Дома

 
Примарна функција на Лагермакс е застапување и дистрибуирање на производи од Schaeffler групацијата. Тука се брендовите FAG и INA. За овие лежишта обезбедуваме и 24-часовна техничка поддршка.

Особено специјализираме во набавување и испорака на специјални лежишта за клиенти со посебни потреби и лежишта кои веќе не се произведуваат.

За сите барања даваме одговор за евентуална можност за испорака во рок од 24 часа.

Лепезата на производите кои ги нудиме вклучува:
  • Лежишта
  • Семеринзи
  • Куќита
  • Масти
  • Професионални алати за монтажа.

Нудиме лежишта за разни индустрии. Тие ги вклучуваат следните:
  • Автомобилска
  • Рударска
  • Железарници
  • Топилници
  • Индустрија за производство на струја.
Итн.

Главен акцент на продажбата е во рамките на индустриските лежишта каде FAG Германија го држи лидерското место ов однос на квалитетот.

Ве молиме контактирајте не ако имате некакви прашања.


All rights reserved - LAGERMAX LTD. Contact Webmaster.