Дома

 

Лагермакс Скопје има повеќе од десетгодишно искуство во работењето со лежишта од сите индустрии. Постоиме од 1995-та година, и во моментов имаме пет вработени.

Наша основна дејност е застапување и дистрибуција на производи од програмата на Schaeffler Group од Германија. Ова ги вклучува брендовите INA и FAG. Имаме константна локална понуда на производи која се оддржува и расте, и е тука за поефикасно и брзо снабдување на клиентите.

Лагермакс исто специјализира и во областа на специјалните лежишта кои се испорачуваат од разни производители од целиот свет, и се за клиенти со специјални потреби.

Ние сме ви на располагање 24 часа во денот, и тука сме за да ви помогнеме да го задвижите вашиот свет.

All rights reserved - LAGERMAX LTD. Contact Webmaster.